Anmeldelser

Kasper L
Jeg kom til Rasmus med nogle fysiske symptomer, som jeg havde svært ved at gennemskue den psykiske kilde til. I løbet af de første to sessioner analyserede Rasmus skarpt og imponerende mit problem.

Hans analyse vendte hele min tilgang til det på hovedet.

Han tilvejebragte derefter nyttige og håndgribelige øvelser, som jeg i dag har stor gavn af. I kraft af sin humor, indlevelse, empati og naturlige nysgerrighed var Rasmus ikke blot forstående og nærværende, men også en nødvendig 'modstander', der satte min tanker på prøve og lod mig udfordre mig selv. På den måde fik han mig til at indse de tendenser i min personlighed, jeg måtte arbejde på.

Det lyder måske mærkeligt, men jeg glædede mig til at besøge Rasmus hver gang. Måske fordi han virkede så oprigtigt interesseret i mit problem. Det føltes nærmest som om, han ikke arbejdede og faktisk glædede sig til at hjælpe mig på vej på grund af sin naturlige interesse for faget og ikke mindst mennesker i almindelighed.

Efter jeg har mødt og snakket med Rasmus, føler jeg mig som et bedre og mere afbalanceret menneske. Derfor kan jeg varmt anbefale Rasmus som psykolog - jeg tror simpelthen ikke på, at der findes mange andre psykologer, der på så fornem vis kombinerer menneskelig indlevelse med faglig kompetence.


Helle F
Til trods for at være et meget socialt menneske, har jeg aldrig været en, der fortæller om mine inderste tanker og følelser til særligt mange (hvis nogen overhovedet), og derfor var det lidt af en overvindelse at tage kontakt til Rasmus, efter at jeg i en længere periode nærmest dagligt faldt i en lang, ond spiral fyldt af negative tanker. Men det viste sig at blive en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet.

Egentlig har jeg altid haft en vis skepsis over for psykologer, for ”hvorfor skal der sidde en eller anden og bruge nogle fancy ord om noget, jeg i bund og grund sikkert godt selv ved?” Rasmus fik imidlertid vendt op og ned på denne opfattelse. Efter vores første aftale gik jeg derfra og tænkte: Det er jo vanvittigt – jeg tror sgu, han kender mig bedre end nogen anden (inklusiv mig selv)!

Rasmus var lynhurtig til at finde ud af, hvordan jeg kommunikerer og reagerer, og derfor var vores samtaler altid behagelige – blandt andet med plads til en hel del humor – hvilket gjorde det meget nemmere at åbne op og snakke om mine issues. Han var utrolig observant – helt ned til detaljer i mit sprog og kropssprog – og stillede med stor empati de helt rigtige ”kritiske” spørgsmål, jeg havde behov for for at gennemskue hullerne i min egen negative logik.

Det vigtigste, han hjalp mig med, var at få mig til at se, at der faktisk var en sammenhæng og en mening i de følelser og tanker, der for mig at se blot var ”åndssvage” og burde gemmes væk. Desuden formåede han gennem denne bevidstgørelse samt gennem ganske få konkrete værktøjer at få løst op for mine problemer, så jeg den dag i dag er kommet ud af den onde spiral.

Jeg kan derfor så absolut anbefale at snakke med Rasmus.


Signe Holmboe Malling
Rasmus er en dygtig psykolog og et behageligt menneske at tale med. Han er god til at lytte og spørge ind/kommentere, således at jeg kunne se mine problematikker i et andet perspektiv. Meget sympatisk delte han ind i mellem eksempler fra eget liv. Jeg vil anbefale enhver, der bøvler med tilværelsen, at give sig selv muligheden for et forløb hos Rasmus; efter hver samtale gik jeg derfra med nye handlemuligheder.


Carsten Jørgensen
Igennem det sidste år har Rasmus hjulpet mig til at bryde nogle negative tankemønstre som har domineret min hverdag. Da jeg skulle til første samtale, var jeg nok som de fleste en smule 'on edge', men Rasmus' helt specielle rolige karakter, gjorde at jeg slappede af sekundet jeg hilste på ham.

Rasmus har en evne til at opsamle brudstykker af halvfærdige sætninger, og sammensætte dem i én præcis formulering, som stiller alt klart og simpelt. Det har hjulpet mig enormt til at danne det overblik over mig selv, som jeg havde brug for.

Jeg har altid set frem til mine samtaler hos Rasmus, da det har været et frirum hvor jeg har kunne få lov til at sige præcist hvad jeg har følt, uden at få fornemmelsen af at være et forkert menneske. Jeg har altid følt mig accepteret og forstået i mine samtaler hos Rasmus.

De samtaler jeg har haft med Rasmus har i sidste ende givet mig meget større indsigt mig selv, samt evnen til at kunne genkende og stoppe de negative tankemønstre, inden de begynder at dominere. Jeg har lært mig selv bedre at kende, og det har hjulpet mig til afprøve nye ting og træffe bedre valg.

Rasmus er yderst professionel, og et meget empatisk menneske, som jeg til hver en tid vil anbefale til alle der har brug for hjælp til at komme videre i livet.


Mette Andersen
Rasmus var for mig den konstruktive, humoristiske og no-nonsense kind of guy, som jeg havde behov for i mit forløb. Jeg har ikke haft et eller andet afgørende traume, men opsøgte Rasmus fordi jeg blev ved med at følge nogle mønstre i mit liv, som ikke var særlig hensigtsmæssige og som jeg gerne ville ændre, men jeg kunne ikke finde ud af hvordan.

Jeg havde en forestilling om, at uanset hvilken problemstilling man kom med til en psykolog, skulle man bruge de første 5 gange på at gennemanalysere, hvordan det hele i virkeligheden er ens forældres skyld og hvordan alt kan ledes tilbage til barndommen.
Så jeg blev positivt overrasket over, at det der kom til at fylde i mit forløb, ikke så meget var spørgsmålet om hvorfor, men mere spørgsmålet om hvordan kommer du videre herfra.

Jeg ville gerne ændre nogle ting i mit liv - og så alligevel ikke. Der var også noget trygt i det kendte, så jeg skulle i den grad overtales til at prøve noget andet.

Rasmus kom allerede i nogle af de første samtaler med et par løsningsforslag, bl.a. om at stille realistiske krav til sig selv. Løsningsforslag som jeg i de næste mange samtaler forsøgte at argumentere imod og ikke ville acceptere.

Rasmus har været en værdig medspiller og ikke mindst modspiller når jeg blev ved med at vende tilbage til, at løsningen måtte være, at jeg bare skulle tage mig sammen og stramme op.

På en eller anden måde og helt uden jeg opdagede det, lykkedes det ham at overbevise mig og det er jeg ham evig taknemlig for.


Torben L
Som teenager gennemlevede jeg en svær tid i forbindelse med mine forældres skilsmisse. Oplevelserne fik jeg aldrig bearbejdet, og efterhånden begyndte de at få negative konsekvenser for mit handlingsmønster. 10 år efter skilsmissen gik det op for mig, at jeg havde brug for hjælp. Jeg fandt tilfældigt Rasmus, og det har jeg langt fra fortrudt. Igennem flere sektioner fik vi bearbejdet oplevelserne fra skilsmissen, og det efterfølgende handlingsmønster. Efter bearbejdelsen gav Rasmus mig nogle værktøjer, som gjorde at jeg kunne bryde ud af det fastlåste mønster.

Selvom at jeg i dag har fået det meget bedre, så har jeg stadig aftaler med Rasmus hvert halve år. I processen sammen med Rasmus har jeg nemlig indset, hvor vigtigt det er at arbejde med sig selv, og især arbejde med de ting, som man har svært ved.

Jeg kan varmt anbefale Rasmus. Jeg skulle bruge 3-4 sektioner, før jeg indså, at samtalerne med Rasmus ville ændre mit liv positivt. Så mit råd er at være tålmodig i starten.


Astrid Storm Graversern
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv var at bede Rasmus om hjælp til at lære mig selv bedre at kende for godt fem år siden. Over en periode på godt to måneder fik jeg en kæmpe indsigt i mine egne styrker og svagheder, lærte at genkende mine negative handlemønstre og ændre dem til positive. For nyligt henvendte jeg mig igen til Rasmus for at få hjælp til en mere konkret problemstilling, hvilket vi i fællesskab løste på blot to uger.

Når man træder ind ad døren hos Rasmus mødes man af en fantastisk ro og tryg atmosfære. De udfordringer man kommer med bliver bearbejdet med stor indlevelse og respekt og Rasmus er meget dygtig til hurtigt at finde ind til kernen af problemstillingen og guide én til selv at finde en løsning. Jeg har følt mig i de bedste hænder hos Rasmus! Min tid og penge er blevet brugt yderst effektivt og jeg er i dag både en gladere, lykkeligere og mere afbalanceret version af mig selv. Alt sammen takket være Rasmus.


Stefan Tofte
Jeg kan slet ikke udtrykke hvor stor en indflydelse mine besøg hos Rasmus, igennem en periode på knap 2 år, har haft på mig. Jeg mødte en mand med stor empati, der formåede at skabe et sikkert rum, hvor jeg kunne tale frit om alt uden at føle mig ’forkert’ eller som et dårligt menneske pga. mine tanker. Rasmus var ekstremt dygtig og hurtig til at læse mine behov, for derved at kunne hjælpe mig på bedst mulig vis – skræddersyet efter mine behov. Jeg følte mig utroligt godt behandlet og havde det på ingen måde som om at jeg blot var endnu en klient. Den oprindelige årsag til at jeg opsøgte Rasmus fik vi i fællesskab hurtigt bugt med, og da flere store kriser meldte sig på vejen mod bedring var Rasmus den eneste jeg var fortrolig nok til at tale med; derfor udviklede mine besøg hos ham til en personlig rejse, som har været altafgørende for, at jeg er her den dag i dag og at jeg lever et normalt liv. Jeg sender mine varmeste anbefalinger og kan kun opfordre andre til at gøre noget aktivt for, at få det bedre ved at snakke med en professionel psykolog som Rasmus.


Kamilla Regel Poulsen
Varme, åbenhed, forståelse samt stor interesse og respekt for min person - det har kendetegnet Rasmus under hele mit forløb hos ham. Rasmus har med både professionel og personlig indlevelse hjulpet mig til at tale om de ting, der er svære at sætte ord på, og undervejs har han guidet mig i at åbne op for nye måder at se både mig selv og omverdenen på. Han har fungeret som såvel trygt sikkerhedsnet i de svære situationer og konstruktiv sparringspartner, når jeg har vendt diverse problemstillinger med ham. Jeg har lært og udviklet mig meget gennem mine samtaler med Rasmus og kan på det varmeste anbefale ham til andre, hvad end man har brug for støtte gennem en svær periode eller hjælp til personlig udvikling.


Anmeldelser på Google+Peter Ib Hansen
Sommeren 2013 havde jeg 5 samtaler med Rasmus Ahrens. Jeg mødte en mand med stor empati og forståelse. Med enkle midler fik jeg set mig selv fra en ny vinkel og med udgangspunktet, at vi alle er unikke, fik jeg et nyt syn på mig selv. Et syn der holder og som jeg dagligt mindes om, i alle mulige oplevelser og netværk.

Jeg er glad for resultatet og kan varmt anbefale Rasmus Ahrens.


Michael B
Mødet med Rasmus var mit først møde med psykiatrien, og jeg var derfor inden 1. møde meget utryg ved at skulle udlevere mig selv til et vildt fremmede menneske. Jeg har siden besøg Rasmus 5 gange, hvilket er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, da Rasmus har hjulpet mig til at lærer mig selv, og kroppens signaler bedre at kende. Rasmus er yderst empatisk, forstående og ikke mindst dybt professionel. Igennem vores forløbe gik han roligt og metodisk til værks. Han analyserede sig hurtigt frem til en løsningsmodel, som fik mig til at forstå og acceptere, og gav mig nogle værktøjer jeg fremadrettet kan arbejde med. Jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus.